.
Anemona_logo  

Az Anemona Bt. fő szolgáltatása:
Kert és szabadtér tervezése
Nyitólap

Bemutatkozás

A tervezésről

Amit kínálunk

Referenciák

Mintatervek

Kapcsolat


Bemutatkozás

 

Táj- és Kertépítészeti Tervezőiroda

 

Az Anemona Bt. Táj- és Kertépítészeti Tervezőirodájában szakirányú egyetemi végzettségű, Magyar Építész Kamarai tervezői jogosultsággal rendelkező, okleveles táj- és kertépítész mérnökök foglalkoznak a környezetrendezési tervezési feladatok magas szintű megoldásával, valamint - szükség szerint - a kivitelezés során a tervezői művezetéssel. Az eredményes és pontos tervezői munkához - és a későbbi kivitelezéshez - elengedhetetlen a tervezési terület pontos felmérése, melyet Tervezőirodánk önállóan elvégez.

Mivel a környezetrendezési tevékenység során az alkalmazott anyagok jelentős részét a különleges bánásmódot és szaktudást igénylő növényzet alkotja, ezért tervezőirodánk okleveles kertészmérnökökkel és növényvédelmi szakmérnökkel is folyamatos kapcsolatot tart. A hivatalos földmérési és földhivatali speciálisan szakirányú feladatokat - külső megbízású - földmérő mérnök látja el, aki a kivitelezési munkákba is bekapcsolódik.

A sikeres megrendelői és tervezői együttműködés eredményeképpen létrejött terv megvalósításának záloga a képzett, megbízható és tapasztalt kivitelező, aki a kertet a terv szerint valósítja meg. A gyors, sikeres és jó minőségű kertépítés elősegítése érdekében cégünk több kivitelezővel tart kapcsolatot, akiket már a tervezés folyamatába is célszerű bevonni.

 

Dátum: 


Az Anemona honlapot kiadja az Anemona Bt.
Minden jog fenntartva. All rights reserved.
Anemona Bt. 1118 Budapest Somlói út 1/b., Cégjegyzékszám: 01-06-733428